Hello, there! It’s the end of year 2014

It’s been like a million years I haven’t post on this blog! Nope, it’s only about 2 years, hehe. And now is already the end of year 2014!

Well I have been busy. I’m working in the office, many events, I fell in love more and more to music. I’m taking vocal course (and I’m a vocalist in the band. Well I was too in my university years) and I’m learning to play piano too and sound editing self-taught (and still learning). You can visit my Soundcloud page, I post many songcovers there and some of them are requests from friends. And… I feel like I’m writing many grammatical errors in this post and my fingers have been stimulated only by piano/keyboard keys in these 2 years and I feel like I can not write anymore. Bwahahaa…! There are many chords and tasks and music theories in my head right now and I almost forgot how to write and access this WordPress blog hehe.

Well, just sharing some experiences. Hope I will continuingly write in this blog next time. Thank u for reading.

Peace for the world.

Advertisements

~ by Rizki on December 14, 2014.

5 Responses to “Hello, there! It’s the end of year 2014”

  1. well …
    sambil menunggu postingan terbarumu, sampurasun buat buka-buka halaman terdahulu..
    baru baca sekilas “my life” mu, komentarnya nanti menyusul, butuh mengernyitkan dahi (teu ngartos english/ra mudeng english) untuk aku memahami kata-katamu..
    tapi menyenangkan.. kamu pasti orang yang special.. maaf, di atas aku udah nulis salam kenal belum? ternyata belum.. salam kenal..

  2. Hai, Aren… Salam kenal juga 🙂
    Thanks ya udah berkunjung ke blogku… hehe…

  3. ur wellcme…
    ternyata aku bingung buat berkomentar setelah baca tiap halamanmu.. mau komentar takut terlalu privat, dan kemarin smpet ngintip galery deviant mu.. hehe..
    merasa aneh sih kok banyak kesamaan di antara kita, apa karena sama-sama ‘tikus’ tapi aku virgo… ok, stop ! gak mau mikir jauh-jauh..
    tetep semangat, keep jrenk the music.. !

  4. Hai, Aren…
    Deviant ku dah ngga aktif sih… Dah move on ke Instagram haha.
    Oh tikus juga ya. Katanya sih Virgo-Taurus-Capricorn itu rantai pertemanan yang pas haha… 😀

  5. Oh. Instagram ya… 🙂
    Kirain gakan ada reply lagi, pas iseng check log eh ternyata masih ada yang punya blog nih… tapi mana new postnya? Hmm.. ga sempat ya.. ?
    Bagaimana kalau kamu tulis ‘latest bout me’
    i’ll give comment on it then, not kinda argue or give a judge, just a comment from a stranger (haha… )
    Peace ur mind world will follow

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: